O straneh Spletinar.com

strokovnjak za spletne seminarjeZdravo, Sergej Rinc+ tukaj in hvala za ogled teh strani. Strani Spletinar.com so namenjene vsem, ki potrebujejo pravočasne video nasvete za moderen marketing izdelkov, storitev in idej. Lastnik spletišča je spletin.net d.o.o., skrbnik spletišča pa Sergej Matjaž Rinc, vaš prepričljiv prezenter.

Del vsebine tega spletišča je dostopen le registriranim uporabnikom in ni javen. Podatke varujemo v skladu z lastno politiko varovanja podatkov.

Kaj je vsebina objav tukaj? Predvsem jedrnati, privlačni in s svežimi informacijami polni spletinarji oz. spletni seminarji (ang. webinarji) o modernem spletnem trženju, praktičnih izdelkih in odličnih storitvah. Spletinarji so naši lastni, lahko jih pripravimo za vas ali tudi izvedemo skupaj z vami ter jih spletno tržimo za dogovorjen čas. Cilj spletišča in vsega povezanega (npr. multimedijski infoprodukti) je povečati zavedanje o spletinarjih v Sloveniji, jih uporabiti kot element na poti PNZ – Poznavanje, Naklonjenost in Zaupanje – in nenazadnje pomagati promovirati kvalitetna podjetja, izdelke in storitve na moderen način.

Komentarji so del spletišča Facebook, natančneje Facebook strani Prezentacija (http://www.facebook.com/prezentacija). Vnos komentarjev neposredno v to spletišče tako ni možen. Prezentacija je eden od poslovnih blogov podjetja spletin.net, lastnika vseh navedenih strani.

Spletinarje spremljam že od takrat, ko tega imena še niso imeli. Od leta 1994 sem si jih ogledal več kot 1.000 in jih ne štejem več. Pomagal sem pri več kot 50 spletinarjih, od leta 2010 organiziram lastne in spletinarje za naročnike. Kot strokovnjak za webinarje (raje uporabljam izraz spletinarje) tako poznam natančen vrstni red, strukturo in vsebino spletinarjev, ki na koncu dosežejo do 80% želene akcije (nakup, vnos e-naslova, telefonski klic ipd). Več o meni je v spletinarjih, videoposnetkih prezentacij in na spletnih straneh http://sergej.rinc.ws (osebna stran) in http://www.spletin.net/blog/Sergej (stran podjetja).

Ali pa se povežemo prek Facebooka (v tujini uporabljam ime Matt S Rinc, da si drugi ne zlomijo jezika pri izgovorjavi Matjaž Sergej Rinc – kar je moje pravo ime).