Spletinar Pro

Želite odkriti skrivnost ekspertov za največjo prodajo prek spleta? Uporabite garantiran sistem za 3x več kupcev v sedmih dneh …

Videli ste spletinar o spletinarjih, veste da video proda več v spletu in da stroškov s spletno komunikacijo praktično ni! Toda vzelo bi vam vsaj nekaj tednov, da bi pripravili kvaliteten sistem za organizacijo vaših spletinarjev. Te skrbi ni več.

Po več kot 1.000 spletinarjih, v katerih smo bili udeleženi pasivno (kot gledalec) ali aktivno (kot asistent in kot gostitelj) smo zbrali navodila, pripravili video posnetke in testirali opremo za uspešne spletinarje. E-tečaj Spletinar Pro vas bo v enem dnevu spremenil v eksperta! Res – to velja le za hitre naročnike e-tečaja, ki bodo v enem dnevu pregledali vse vsebine in jih UPORABILI. Lahko pa tudi le v nekaj minutah na dan v naslednjih 7 dneh pogledate korak za korakom in boste garantirano znali pripraviti vaš prvi, kvaliteten in prodajno uspešen spletinar.

Kaj je v e-tečaju Spletinar Pro:

 1. 40 strani navodil (“checkliste”, gosti, promocija)
 2. 3 ure videa (za spletinarje z rešitvami AnyMeeting, GoToWebinar in MeetingBurner)
 3. Priporočila za opremo za spletinar (računalnik, povezava, mikrofon, nastavitve)
 4. Predloga PowerPoint (odprete, dodate slike, upoštevate vstavljene opombe)
 5. Skripte in povezave (za registracijo, rešitve, slike, knjige)
E-tečaj Spletinar Pro na iPaduVse vsebine e-tečaja si lahko ogledate tudi na Apple iPadu (za vodenje spletinarjev navadno potrebujete okolje Java, ki pa na iPadu ne deluje – potrebujete posebno aplikacijo, ki jo nudi npr. družba Citrix za spletinarje GoToWebinar). In kaj boste zvedeli ter lahko takoj uporabili? Med drugim:

 • Kako pripraviti spletinar (s “checklisto”)?
 • Kdaj uporabiti pomočnika, kaj naj počne in zakaj?
 • Katere rešitve za spletinar so najboljše?
 • Kako pripraviti avtomatski spletinar (ki ni zares v živo) za dolgotrajne
  pasivne prihodke?
 • Kako poskrbeti za odličen zvok (tudi zgolj za avdio v vseh video posnetkih)?
 • Možnost JV-ja z avtorjem e-tečaja za pomoč in skupno prodajo s spletinarji
 • Kakšno natančno strukturo (vrstni red, čas, klic k akciji) naj ima spletinar?
 • Zakaj je Freemium model vse bolj uveljavljen pa vseeno lahko zaslužite?
 • A se splača razmišljati tudi o spletinarjih v okolju Facebook?

Kako vam bo e-tečaj Spletinar Pro koristil?

Odkrili boste skrivnosti, ki garantirajo največjo konverzijo (odstotek obiskovalcev vaše spletne strani, ki se odloči za vašo ponudbo). Znali boste organizirati uspešen spletinar. Enkrat izveden spletinar boste lahko uporabili še večkrat brez vaše prisotnosti, kar bo prinašalo dodatno prodajo in še več zadovoljstva za vas. In vaši kontakti ne bodo več razočarani, ko bodo prepozno kliknili za udeležbo na vašem spletinarju – namesto odbijajočega stavka “Spletinar je končan” jim boste ponudili video povzetek, ponovitev ali kar – prodajno pismo! Ali še bolje – naročilnico!

Kako lahko naročite e-tečaj Spletinar Pro?

Promocija E-tečaja Spletinar Pro se bo začela v tednu od 26. novembra 3. decembra 2012 naprej (zaradi hitrejšega, bolj uporabnega in zato bolj prijaznega dostopa selimo spletišče v ZDA in zato smo morali prestaviti promocijo). Le nekaj dni bo veljala znižana cena od že določene končne cene: 177 EUR. Če želite najugodneje spoznati vse skrivnosti spletinarjev, potem izkoristite ugodno investicijo le 77 EUR s prednaročilom spodaj:

Tukaj je preprosto orodje za izračun možnega prihodka:

 Vaš prihodek od spletinarja: ? EUR
+ (prvi) posnetek (cca. 25%): ? EUR
SKUPAJ: ? EUR  DA, (pred)naročam e-tečaj Spletinar Pro za 77 EUR. Za mojo investicijo bom prejel dostop do vseh vsebin e-tečaja prek spleta in bom lahko uporabil prenesene predloge, video posnetke in navodila 24 ur na dan.

  Ime in priimek (obvezno)

  Vaš e-naslov (obvezno)

  Organizacija/podjetje (obvezno – ali vnesem ime in priimek še 1x)

  Telefon (obvezno – za preverjanje naročila)

  Prepišite kodo spodaj (zaradi preprečevanja zlorab):
  captcha

  Osebni komentar: 18 let sem v Internetu. 7 let v spletinarjih z nekaj internetnimi milijonarji (sodeloval sem z Jimom Edwardsom in Jasonom Fladlienom). Pomagam podjetjem uporabiti najbolj učinkovite metode pridobivanja kontaktov, kupcev in poslovnih partnerjev. In Spletinar Pro je prvi e-tečaj v Sloveniji, ki podrobno, temeljito in preprosto pokaže najbolj uspešno metodo pridobivanja kupcev v Internetu. Na voljo sem vam pa tudi za osebne konzultacije na vašem sedežu, kjer lahko maksimalno izkoristite izkušnje, preverjene tehnike in strokovno znanje.

  Hvala za vaše prednaročilo – kontaktirali vas bomo zelo hitro.

  Sergej Rinc
  spletin.net, direktor
  univ. dipl. inž. rač. in inf.
  Evropski vodja inovacij

  P.S. Garancija zadovoljstva 30 dni, strokovna pomoč prek spleta in – po dogovoru – prek telefonije Skype, trening prezentacije, najbolj uspešni načini prehoda v spletinarju iz izobraževalnega dela v prodajno akcijo in triki za še večjo prodajo … vse to. Investirajte še danes, z enim dobro izvedenim spletinarjem boste povrnili investicijo takoj. Večkrat.